Авария държи жители на ул. Полет“ в Пловдив дни наред

...
Авария държи жители на ул. Полет“ в Пловдив дни наред
Коментари Харесай

Заради стар водопровод - краен квартал на Пловдив дни наред е без нормално налягане

Авария държи поданици на ул. „ Полет “ в Пловдив дни наред без обикновено водоподаване. От събота /19.11./ локални забелязали, че налягането понижава и потърсили дежурния телефон на ВиК. По техни думи едвам на 22-ри получили информация, че е записана повреда, само че към момента се преглеждат разновидности по какъв начин да бъде отстранена.
Прочетете още
Справка в записаните ВиК демонстрира, че по ул. „ Полет “ постоянно се случват повреди. Само за последните два месеца по премахване на щета там се е работило няколко пъти.

От сдружението обясниха за медията ни, че към днешна дата повредата е локализирана и екипи са на място, с цел да я отстранят. По тази причина водоподаването в региона е прекратено, а ще бъде възобновено, когато ВиК завърши с ремонтните действия.

Говорителят на сдружението удостовери, че в квартала постоянно стават проблеми поради остарялата водопроводна мрежа. " Ние можем да предвидим повредите, само че не можем да ги предотваратим. Ще отстраняваме всяка щета, до момента в който не се подмени напълно мрежата ", съобщи Антон Гълъбов. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР