Ава Гарднър, Марлене Дитрих, Симон дьо Бовоар, Джанис Джоплин, Пати

...
Ава Гарднър, Марлене Дитрих, Симон дьо Бовоар, Джанис Джоплин, Пати
Коментари Харесай

Без повърхностни личности, моля! ♥ Жена със Слънце в КОЗИРОГ

Ава Гарднър, Марлене Дитрих, Симон дьо Бовоар, Джанис Джоплин, Пати Смит, Даян Кийтън, Доли Партън, Ани Ленъкс, Кейт Мидълтън, Мишел Обама, Грета Тунберг

(Eduard Friedrich Leybold, Portrait of a Young Lady in a red Dress with a Paisley, 1824)

Може би не съм най-лъчезарната персона в света, само че бъдете сигурни, че постоянно надвивам. За мен е мъчно да изразя същинските си усеща, ето за какво пострадвам от вътрешна изолираност. Не съм имала шанса да прекарам нехайно детство — постоянно съм била отрупана със отговорности. Не споделям, че това ми е попречило да бъда по-добра, само че хората непрекъснато ми предлагат да съм малко по-приветлива, изключително на служебното място. Аз съм маниакално работлива, даже в домакинските отговорности. За мен „ женската работа няма край ” - и това важи освен за обичайното женско шетане, въпреки да правя по-голямата част от него. От всяка задача нормално поемам най-тежката част. Никога не се окайвам от натовареността си. Аз съм най-хубавият уредник, който познавате.

Никога не си пропилявам времето и не мятам напразно пари и старания — всичко би трябвало да бъде рационално употребявано. Понякога се омаломощавам, само че в случай че аз не се преуморя, тогава кой? Надпреварата не постоянно зависи единствено от бързината, нормално е значима издръжливостта. Спомнете си историята за заека и костенурката! Бъдете сигурни, че тази костенурка е била Козирог.

За мен мъжът би трябвало да е заможен и сериозен. Без повърхностни персони, апелирам! Харесвам перспективните мъже. Може към този момент да се е утвърдил или да си пробива решително път към триумфа. Той би трябвало да се грижи за мен (аз го искам вътрешно, въпреки че се съпротивявам) и да има бащински качества. Не мислете, че не обичам сладострастните удоволствия. Напротив, просто ми е нужно време, с цел да се отпусна и смъква Желязната си маска. Накратко - аз съм умна и интелигентна - нали все някой би трябвало да бъде подобен!?

От: „ Планетите на  любовта ”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. „ Хемус ”
Картина: Eduard Friedrich Leybold, Portrait of a Young Lady in a red Dress with a Paisley, 1824, commons.wikimedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР