Аууу, ама Отровното трио написали някаква политическа програма за бъдещето

...
Аууу, ама Отровното трио написали някаква политическа програма за бъдещето
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Нека Отровното трио си направи партия

" Аууу, но Отровното трио написали някаква политическа стратегия за бъдещето на България. Това било подло. И някои се възмущават, че едни от уредниците на митинга - Бабикян, Хаджигенов и Минеков - май щели да вършат партия.
Е, и? България е парламентарна народна власт и се ръководи от партии, които се явяват на избори. Н, в обществената мрежа фейсбук.
 Отровното трио показа по-подробно План за България с пет хоризонта Отровното трио показа по-подробно " План за България " с пет хоризонта
" Във връзка с проявения интерес, приложено изпращаме „ Петте хоризонта “ от обръщението на Отровното трио от снощното трето В...
Така че дано Отровното трио направи партия, в случай че желае . Нека в случай че желаят тримата се явят на избори с придвижването на Мая Манолова или партията на Слави, или с Демократична България, или да си създадат лична партия. Тяхна работа.
. Може би би трябвало единствено да викат " оставка " по микрофона като за атракция, Борисов да си обикаля с джипката, а на избори да се явяват единствено " верните ", написа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР