Аутсорсинг компанията отваря нов офис в града под тепетатаЗалагаме на

...
Аутсорсинг компанията отваря нов офис в града под тепетатаЗалагаме на
Коментари Харесай

Модис ще формира екип от 200 души в Пловдив

Аутсорсинг компанията отваря нов офис в града под тепетата

„ Залагаме на дълготрайна визия за напредък с акцент върху ИТ аутсорсинг бизнеса на Модис ”, съобщи Борис Сарабеев, управител на офиса в Пловдив
(снимка: Модис България)

Глобалната аутсорсинг компания Модис открива офис в Пловдив, който ще обслужва интернационалните й клиенти от целия свят. Очаква се екипът в града под тепетата да се разрасне до 200 души.

Компанията започва активността си в България през 2005 година под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco. След 13 години е основана Модис като част от Adecco Group и позиционирана в бранша на ИТ услугите по ръководство и поддръжка.

Екипът на Модис България наброява над 1400 души, като се планува увеличение на броя им още през тази и идната година. В пловдивския офис към този момент работят близо 70 чиновници, владеещи британски, френски и немски език, а проектът е броят им да доближи 200 души.

„ Залагаме на дълготрайна визия за напредък с акцент върху ИТ аутсорсинг бизнеса на Модис. Планираме тясна взаимна работа с висшите образователни заведения и гимназиите, профилирани в проучването на непознати езици и ИТ, с цел да бъдат предоставени на завършващите благоприятни условия за развиване ”, съобщи Борис Сарабеев, управител на офиса в Пловдив.

В последните години Пловдив се утвърди като един от градовете в България с оптимален бизнес климат, желано място за вложения и доста благоприятни условия за развиване. Наличието на реномирани образователни заведения и богата на събития и занимания стратегия притеглят млади и квалифицирани фрагменти, които търсят професионална реализация.
още по тематиката
Потенциалът на града не остава неусетен и редица интернационалните компании към този момент влагат в развиването на своя бизнес в Пловдив и района, разясниха от Модис България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР