Autostadt е собственият тематичен парк на Volkswagen в местоположението на компанията във

...
Autostadt е собственият тематичен парк на
Volkswagen в местоположението на компанията
във
Коментари Харесай

Autostadt празнува 20 години днес

Autostadt е личният тематичен парк на Volkswagen в местоположението на компанията във Волфсбург. През 2000 година той отвори портите си за първи път. VW в този момент отбелязва неговата 20-годишнина. Честването на годишнината е през днешния ден - 1 юни 2020 година

С безвъзмезден вход и безвъзмездни кулинарни поздрави Autostadt ще посрещне своите почитатели. От автомобилния музей ZeitHaus, павилионите на марката и откритите заведения за хранене ще има какво да се види и открие.

В същото време Autostadt е и най-големият център за доставка на нови коли в света - повече от три милиона автомобила са предадени на новите си собственици откакто е открит прака през 2000 година Там VW изпраща покана да се разбере повече за „ Вчера “ в ZeitHaus и да се изпитат нови форми на подвижност в „ Днес и на следващия ден “.

Програмата за свободно време „ Лято в Autostadt “ ще стартира на 16 юли 2020 година Тя включват нови съоръжения за катерене, гигантски въздушен трамплин, паркове за микро подвижност, както и огромната плажна зона с "Cool Summer Island " с наем на лодка. Междувременно Autostadt моли да се спазват приложимите хигиенични и безвредни мерки при визитата и потреблението на офертите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР