Autostadt (Автоград -немски) е атракционен комплекс за посетители в съседство с фабриката

...
Autostadt (Автоград -немски) е атракционен
комплекс за посетители в съседство с
фабриката
Коментари Харесай

Autostadt показва от първия до последния Golf

Autostadt (Автоград -немски) е атракционен комплекс за гости в съседство с фабриката на Фолксваген във Волфсбург, Германия, с главен акцент върху автомобилите. Той разполага с музей с павилиони за главните автомобилни марки от Volkswagen Group, потребителски център, където клиентите могат да вземат нови автомобили и да създадат обиколка из огромната фабрика и кино-атракцион.

Сега производителят Volkswagen показва екземпляри от всичките осем генерации на Golf в "Autostadt " във Волфсбург. Шоуто започна през вчерашния ден - 20 януари 2020 година, а
посетителите на тематичния парк могат да се насладят на пътешестване във времето през историята на модела икона. То започва през 1974 година с стартирането на пазара на първо поколение, което по-късно оформя свой собствен авто клас. Днес Golf е едно от най-успешните създавани превозни средства с повече от 35 милиона продадени бройки.

Независимо дали разглеждате първото издание или най-новия модел - изложението кани посетителите на Autostadt да изпитат очарованието на голфа от близко. Autostadt може да се посещава всеки ден от 9:00 до 18:00 с дневен или годишен билет. Достъпът до паркингите е безвъзмезден.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР