"Аутопсията показва, че всеки е убит с по няколко изстрели,

...
"Аутопсията показва, че всеки е убит с по няколко изстрели,
Коментари Харесай

ДНК доказва: Росен Ангелов е убил шестимата в Нови Искър /актуална снимка/

"Аутопсията демонстрира, че всеки е погубен с по няколко изстрели, в главата на всяка от жертвите е изработен по един надзорен изстрел. Искал е да е сигурен, че всички са мъртви ", сподели шефът на националната следствена работа Борислав Сарафов на брифинг на Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и следствието по отношение на шесторното ликвидиране в Нови Искър.
"За по-малко от 48 часа бяха осъществени доста процесуално-следствени дейности - 16 огледа на местопроизшествието, 91 експертизи са назначени, 18 от тях са ДНК. 36 са биологичните експертизи, 31 сложни и 6 съденомедицински експертизи. Бяха разпитани 21 свидели, някои от тях пред арбитър ", добави той.
"Росен Ангелов е имал интимна връзка с Кети, която е траяла 6 месеца преди убийството. Росен Желев Ангелов има три присъди "лишаване от независимост ". Първата му присъда е от 1984 година, по тази причина че е откраднал персонално имущество. Втората му присъда е от 1999г. - на втори юли 1997 година в София е осъден със 7 години за обезчестяване. През 2002 година Росен Ангелов е освободен предварително от пандиза. Третата присъда е влезнала на 22 дек. 2009 година - на 12 февруари 2007 година в Луково е съблякъл дете на 12 години. Осъден е за 8 години. Лицето не е приведено за изтърпяване на наказването, защото се е укрил. Той е разгласен за търсене на 8 септември 2009 година Освен тези присъди Ангелов е обект на досъдебни производства. Той е без работа и без парцели. Прякорът му е "Горският ", добави шефът на следствената работа.Борислав Сарафов КАДЪР: Канал 3 "ДНК тест потвърждава, че Ангелов е умъртвил шестимата в Нови Искър ", сподели още Сарафов.
"Ангелов взема всички ограничения, с цел да не бъде уставен и арестуван. Деянието за което сме го привлекли е преднамерено осъществено действие. Към момента мярка за него не е взета, защото е притеглен задочно. В момента в който бъде открит, ще бъде избрана мярка за неотклонение. Това сподели градският прокурор на София Емилия Русинова.
"Информацията която установихме е че Ангелов е извънредно рисков, въоръжен е най-вероятно. В дома му са открити елементи от ръчни гранати, имаме информация, че той е търсил да се достави с дълго огнестрелно оръжие. Поради постъпилата информация министърът на вътрешните работи е свикал щаб, с цел да се организира огромна информажия по издирването му. Около мястото където имаме последни данни, че е засичан този човек е наситено с полицейски сили. Те ще останат до момента в който знаем, че не обитава на тази територия. Има термонаблюдение на региона, хеликоптери. Лицето дълго време се е укривало, той е подхванал всички ограничения за неговото разкриване. На втори е намерено закононарушението, което му оказва помощ да се укрие. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
"Вчера получихме няколко информации. В помещение, което той е обитавал в село Луково бяха открити значими доказателства. Това не е човек, който се задържа дълго на едно място. От въпросната къща са конфискувани доказателства. Използвахме служебни кучета. Всички родственици и вероятни хора, които биха ни дали информация, са жертви на самото закононарушение. Лицето има извънредно стеснен кръг на познати. В оня ден нямаше от кое място да вземем информация ", добави Маринов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР