Аутопсията на Рой Халадей е установила наличие на морфин, амфетамин

...
Аутопсията на Рой Халадей е установила наличие на морфин, амфетамин
Коментари Харесай

Аутопсията на Рой Халадей установила следи от морфин и амфетамин

Аутопсията на Рой Халадей е открила съществуване на морфин, амфетамин и лекарство срещу инсомния в тялото на някогашния питчер от МЛБ. Двукратният притежател на " Сай Йънг " и осемкратен участник в Мача на звездите почина на 7 ноември в самолетна злополука с персоналния си хидроплан в Мексиканския залив край крайбрежията на Флорида.

В цитирания от в. " Тампа Бей Таймс " отчет като аргументи за гибелта са вписани голям брой физически контузии и удавяне. Резултатите от токсикологичните проучвания дават мотив да се допуска, че 40-годишният Халадей е приемал въпросните болкоуспокояващи и наркотични субстанции по лекарско наставление поради хронични физически проблеми и бодърствуване.

Autopsy: MLB star Roy Halladay died from blunt force trauma, drowning in plane crash https://t.co/PMgosm3GI1 @TB_Times
— Tampa Bay Times (@TB_Times) January 19, 2018
Откритото в тялото му лекарство за сън е " Амбиен " с интензивно вещество золпидем (б. р. - в България се продава с комерсиално име " Стилнокс " ). Според организацията за сигурност на храните и медикаментите в Съединени американски щати повече от 50 нг/мл золпидем " може да попречи на шофирането и усилва риска от произшествие с МПС ". В кръвта на Халадей е имало 72 нг/мл.

Продължава следствието на националната работа за транспортна сигурност на Съединени американски щати (NTSB), която към момента не може да откри повода за злополуката. Според сведения от очевидци спортният аероплан ICON A5 се е издигнал внезапно нагоре, преди да се забие съдбовно във водaтa.

ABC Breaking News | Latest News Videos
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР