Аутопсия потвърди, че актрисата Ная Ривера е починала в резултат

...
Аутопсия потвърди, че актрисата Ная Ривера е починала в резултат
Коментари Харесай

Аутопсия потвърди, че актрисата Ная Ривера се е удавила

Аутопсия удостовери, че актрисата Ная Ривера е умряла вследствие на удавяне, оповестиха Асошейтед прес и Ройтерс.

Тялото на Ривера (33 г.), известна с ролята си в сериала "Клуб Веселие ", бе намерено в понеделник в езерото Пиру край Лос Анджелис. Аутопсията открила липса на следи от контузия или заболяване, които биха могли да провокират удавянето. Няма и първични данни за съществуване на алкохол или опиати, които биха могли да изиграят роля в случая, довел до гибелта й, се показва в известие от службата по правосъдна медицина на окръг Вентура, щата Калифорния. Предстои да бъдат направени токсикологични проби за определяне на съществуване на алкохол, медикаменти и опиати.

Разкриха шокиращи детайлности към гибелта на актрисата Ная Ривера

Тялото на Ривера бе намерено пет дни, откакто тя изчезна по време на излет с лодка с четиригодишния си наследник Джоси. Детето бе открито заспало единствено в лодката.

Семейството на актрисата популяризира първо обществено изказване след изгубването й, в което се споделя, че са "благодарни за любовта и молитвите за Ная, Джоси и фамилията ни през тази седмица. Скърбим за загубата на нашата красива легенда и сме благословени да почетем нейното неувяхващо завещание и магнетичен дух ". В изказването се акцентира "изумителният гений " на Ривера, която също така била изключителна персона, майка, щерка и сестра.

Откриха тялото на американската актриса Ная Ривера

Създателите на "Клуб Веселие " също уважиха паметта на актрисата със особено изказване, в което оповестиха, че основават фонд за финансиране на образованието на сина й Джоси. "Ная бе повече от актриса в нашето шоу - тя беше наш другар ", декларират продуцентите на сериала Райън Мърфи, Брад Фалчук и Йън Бренан, представени от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР