automedia.investor.bgПоредното безумно видео се появи в интернетНово видео на водач

...
automedia.investor.bgПоредното безумно видео се появи в интернетНово видео на водач
Коментари Харесай

Шофьор спи зад волана на Tesla при скорост 100 км/ч

automedia.investor.bg

Поредното безумно видео се появи в интернет

Ново видео на лидер на Tesla, който блажено си спи зад кормилото, а спътникът до него също дреме, до момента в който електрическият автомобил се движи на автопилот, бе оповестено в интернет. Подобно събитие към този момент няколко пъти биваше снимано от инцидентни очевидци.

Този път това станало на платена автомагистрала в американския щат Масачузетс. Шофьорът на преминаващ автомобил видял латентен мъж зад кормилото на движещата се сама Tesla, и направил няколко опита да го разсъни. Всичко това се случило при скорост от 100 км/ч. Впоследствие заспалият съумял да се разсъни. За благополучие, не се стигнало да случай на пътя.



Авторът на видеото по-късно разказал, че в началото решил, че на лидера на електрическия автомобил му прилошало, по тази причина крепко се уплашил. Той прибавя, че не е съобщил за случая пред органите на реда, което накара някои консуматори в обществените мрежи да се усъмнят в достоверността на видеото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР