automedia.investor.bgНай-често автомобилите се сменят веднага щом на пазара се появи

...
automedia.investor.bgНай-често автомобилите се сменят веднага щом на пазара се появи
Коментари Харесай

Три признака, че е време да продадете колата си

automedia.investor.bg

Най-често колите се сменят незабавно щом на пазара се появи нов модел, само че това предписание важи най-много за развитите страни. Според специалистите актуалните коли рядко служат 10 години на един притежател.

Не по този начин стоят обаче нещата в някои краища на света, в това число в Източна Европа. За доста притежатели от този район раздялата с колата е подбудена от други аргументи. Те харчат големи суми пари за чести поправки, пробвайки се да възстановят работещите елементи, само че това има единствено краткотраен резултат и след прочут пробег проблеми се появяват още веднъж. Има няколко съществени признака, които демонстрират, че обичаният автомобил би трябвало да бъде квалифициран за незабавна продажба.

Ремонт на мотора

 

Ясен знак, че притежателят на автомобила е изправен пред главен ремонт на мотора, е увеличената консумация на масло. Ако на всеки 1000 км пробег би трябвало да се доливат от 0,5 до 1 литър масло, ясно е, че се задава главен ремонт. Поява на наследник дим от ауспуха, черен бляскав нагар върху свещите, " плаващи " обороти, повишен разход на гориво и понижена мощ на мотора също са тревожни признаци.

Ремонт на автоматизираната трансмисия

 

Ремонтът на автоматизирана скоростна кутия също е доста скъпа процедура. Поради това, в случай че започнете да забелязвате следи от масло под скоростната кутия, външен звук при работата й, а предавките стартират да се превключват по-лошо, тогава е време да помислите за продажбата на автомобила.

Появата на наслойка по каросерията

 

От появяването на разяждане върху каросерията на автомобила е пъклен мъчно да се отървете. В множеството случаи ръждата се появява наново даже след деликатна обработка и пребоядисване. Особено постоянно корозията поражда тук-там с неприятна вентилация, където се натрупват нечистотия и влага.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР