automedia.investor.bgНа автосалона във Франкфурт BHTC и Dimenco показаха нова технология

...
automedia.investor.bgНа автосалона във Франкфурт BHTC и Dimenco показаха нова технология
Коментари Харесай

Триизмерен дисплей подобрява безопасността на пътя

automedia.investor.bg

На автосалона във Франкфурт BHTC и Dimenco демонстрираха нова технология за екрани, която разрешава резултат 3D Look Around. Така на екрана изображенията наподобяват триизмерни и могат да бъдат обсъждани от разнообразни страни.

Според компанията BHTC, която работи в региона на потребителските интерфейси и ръководство на климата, с триизмерната технология водачът може да бъде подкрепят по-добре в сериозни обстановки, което да усъвършенства сигурността на пътя. Осъществяването на резултата не изисква специфични очила. Тук се употребяват специфични лещи, които разрешават превключване сред двуизмерно и триизмерно изображение. Илюзията, създавана в 3D-режим е, че бутоните са пред самия екран, а технология на Ultrahaptics разрешава детайлите да бъдат докосвани „ като че ли във въздуха “.

Самият екран е с размер 12,3 инча и резолюция 4К. Според компанията, едно от главните преимущества е, че функционалностите могат да бъдат възприети незабавно, без в допълнение образование.

Снимка: BHTC

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР