automedia.investor.bgМоделите на Honda се хвалят със своята надеждност и поради

...
automedia.investor.bgМоделите на Honda се хвалят със своята надеждност и поради
Коментари Харесай

Американец навъртя 1,6 млн. км с един автомобил

automedia.investor.bg

Моделите на Honda се хвалят със своята надеждност и заради тази причина имат милиони фенове по целия свят. При вярна грижа и постоянна поддръжка, пробегът им може да доближи милион километри. Изглежда обаче, че в Съединени американски щати е открит същински рекордьор. Въпросният седан Honda Civic от 2006 година е минал над 1 милион благи или повече от 1,6 милиона километра.

Има легенда, че моделите на Honda могат да покрият дистанции, сравними с пътуването от Земята до Луната и назад. За последните 13 години тази Honda Civic от щата Охайо е направила това упражнение два пъти. През 2006 година автомобилът е закупен чисто нов и от този момент правилно обслужва първия си и единствен притежател. Седанът е запазил истинския си мотор и трансмисия. 6-цифреният одометър демонстрира 999 999 благи. В реалност съгласно бордовия компютър пробегът на автомобила е 1 001 043 благи или 1611 022 километра. И това не е границата. Собственикът продължава да го кара всеки ден.

 Honda Civic рекордьор

През цялото това време Honda Civic постоянно се обслужва от същия оторизиран дилър, откъдето е закупена. Всички данни са документирани, тъй че историята на машината е кристално чиста. Собственикът постоянно сменя спирачните накладки и дисковете, както и свещите. Единственото съществено нещо, което трябвало да размени, било уплътнението на главата на цилиндъра на 500 000 благи.

Моделите на Honda постоянно се хвалят с пробег от над 500 000 благи, само че никой до момента не е стигал толкоз надалеч, доколкото си спомнят в сервиза на дилърския център в Охайо. " Ето един добър образец за това, че в случай че се грижите за колата си, тя ще се погрижи за вас в подмяна ", споделя шефът на сервиза Собственикът отива там да сменя маслото на всеки 3-4 месеца и прецизно съблюдава разпоредбите за поддръжка. Той също по този начин твърди, че няма никакво желание да продава своята Honda Civic в близко бъдеще.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР