automedia.investor.bgителката на Тексас - Ейми Дансби, реши да присади в

...
automedia.investor.bgителката на Тексас - Ейми Дансби, реши да присади в
Коментари Харесай

Американка си присади в тялото ключ от Tesla

automedia.investor.bg

ителката на Тексас - Ейми Дансби, реши да присади в своя организма RFID-чип от електрическия автомобил си Tesla Model 3. Сега тя може да употребява колата, без да носи никакво друго устройство.

Американката от много време се увличала по биохакинг (промяна на биологичните функционалности на организма) и още преди няколко години си е присадила чип-ключ от вкъщи си. Той е подложен в нейната ръка, само че се оказало, че неговият чип не може да запише данните от ключа на Tesla и се е наложила нова хирургическа интервенция.

За да получи данните от чипа на колата, Дансби е трябвало да разтвори общоприетия ключ-карта в ацетон, а по-късно да обвие пластината в биополимерен разтвор. Процесът по слагане на механизма в предмишницата блогърката записа на видео, което качи в YouTube-канала Amie DD.



Самата компания Tesla е подготвила няколко благоприятни условия за разблокиране на електромобоила. В салона на Model 3 може да се влезе с приложение на смарт телефона, с дребен ключ или карта с RFID-чип. Сега ключ-картата на Ейми Дансби не съществува, като момичето може да употребява колата без никакви други устройства.

Снимка и видео: Amie DD

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР