automedia.investor.bgИнженерът и изобретател Алексей Гаргашян става известен с модела Sherp,

...
automedia.investor.bgИнженерът и изобретател Алексей Гаргашян става известен с модела Sherp,
Коментари Харесай

Руснак направи маршрутка за оф-роуд

automedia.investor.bg

Инженерът и откривател Алексей Гаргашян става прочут с модела Sherp, който беше разгласен за " най-хубавия всъдеход в света ". Сега руснакът довърши нов план, който носи името AG 20 (намек за 20-ата поредна машина, основана от Гаргашян), която употребява същата идея като Sherp.

Това е всъдеходен модел с гуми с ниско налягане, който с изключение на, че минава през тежък терен, може и да плава. Машината без никакви проблеми се измъква от водата, може да се движи по лед и въобще прави неща, на каквито доста малко транспортни средства са способни. При това, акцентът при нея е на вместимостта и удобствата в самия автомобил, оповестява изданието Amsrus.ru.

 AG20

Вътрешният размер на алуминиевата каросерия, който е върху стоманена рама, е повишен до 5,5 кубични метра, тъй че във всъдехода могат да се возят до 11 индивида. Ако салонът се преработи и се добави изолираност за повишение на температурата с дебелина 40 мм, машината ще побира 5 индивида, като те ще имат даже спални места.

Дължината на AG 20 е 3980 мм (при Sherp тя е 3400), а широчината - 2530 мм.  Товароподемността е 1000 кг, а пътният луфт - 600 мм. Задвижването става с 1,5-литров дизел Kubota с мощ 44 к.с., като той се съчетава с 5-степенна механична скоростна кутия. На суша всъдеходът развива до 45 км/ч, а във вода оптималната му скорост е 6 км/ч.

 AG20

Дебютът на AG 20 пред аудитория е възнамерява за ревюто на всъдеходи, което ще се организира в Москва в края на октомври. Тогава ще станат ясни и останалите механически елементи на автомобила, както и неговата цена.

Снимки: Amsrus 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР