automedia.investor.bg200-метров кораб, превозващ хиляди нови автомобила, заседна и се обърна

...
automedia.investor.bg200-метров кораб, превозващ хиляди нови автомобила, заседна и се обърна
Коментари Харесай

Кораб с 4000 нови коли се обърна в океана

automedia.investor.bg

200-метров транспортен съд, пренасящ хиляди нови автомобила, заседна и се обърна на една страна. Инцидентът стана в Атлантическия океан покрай американския щат Джорджия.

Корейският Golden Ray транспортирал четири хиляди автомобила, когато затънал и се килнал на една страна. Това се случило на 11 метра дълбочина, което е извънредно малко за подобен голям кораб. 24 души от екипажа били избавени.



Все още не се оповестява нищо за ориста на колите. Също по този начин не е изцяло ясно какви марки коли са били на борда. Много е евентуално обаче те да са Kia и Hyundai, защото логистичният оператор, обслужващ този автобус, доставя коли на тези два южнокорейски производители.

За страдание, такива морски произшествия се случват постоянно. Например, напролет край крайбрежията на Франция италиански транспортен съд, пренасящ две хиляди автомобила на концерна Volkswagen, се възпламени и потъна. Сред унищожените коли бяха четири извънредни Porsche 911 GT2 RS.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР