Аустрелиън Оупън приключи преди повече от седмица, но емоциите от

...
Аустрелиън Оупън приключи преди повече от седмица, но емоциите от
Коментари Харесай

Симон: Надал игра на около 70% и това му бе напълно достъчно да победи Медведев

Аустрелиън Оупън завърши преди повече от седмица, само че страстите от финалната борба при мъжете към момента не са утихнали. В нея Рафаел Надал съумя да реализира един от най-великите обрати във финали от Големия шлем и завоюва рекордна 21-ва купа, с което се трансформира в най-успешния състезател на " мейджър " равнище в историята на тениса.

Жил Симон обаче не счита, че манакорецът е посочил нещо извънредно във въпросната над петчасова борба и в действителност Матадора надалеч не е трябвало да покаже най-хубавото си лице на корта, с цел да надвие Даниил Медведев, а ето и цялостното изявление на френския деец:

" Съчувствам на Медведев, тъй като доста състезатели сме минавали през същото и сме били обвиниявани по какъв начин сме губили привидно извоювани мачове против Надал. Просто този човек е необикновено сложен за побеждаване, въпреки че това звучи като някакъв тип опрощение. Рафа сподели към 70% от опциите си в дуела за купата в Мелбърн, което му беше изцяло задоволително да победи Медведев, който е измежду най-хубавите играчи в света и се подрежда незабавно след Новак Джокович във връзка с представянето върху твърди кортове. Така можете да си визиите образно какъв брой е огромна разликата сред Надал и представителите на новото потомство " - приключи някогашният номер 6.

Източник: Sportskeeda

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР