Aurus Arsenal е третият модел предвиден за фамилията представителни автомобили Кортеж за

...
Aurus Arsenal е третият модел предвиден за
фамилията представителни автомобили
Кортеж за
Коментари Харесай

Първи снимки на VIP-вана Aurus Arsenal

Aurus Arsenal е третият модел очакван за фамилията представителни автомобили Кортеж за съветското държавно управление. Преди броени дни по улиците на съветската столица беше сниман в придвижване първокласният ван. Дизайнът на колата е много впечатляващ, особено се акцентира представителноста му от черния цвят на боята. Налице е огромна хромирана решетка на радиатора в стила на тази на Rolls-Royce.

Засега няма фотоси на интериора, само че може да се допусна, че той ще е доста разкошен. Не са ясни и характеристиките на автомобила, само че се допуска, че най-вероятно ще се задвижва от хибриден силов елемент, разработка на Porsche, в който ще са комбинирани 4,4-литров, V8 с двойно турбо бензинов мотор и електромотор, а сумарната му мощ ще доближи 600 к.с. Предавателната кутия е цялостен автоматик с 9 степени, задвижването е цялостно 4х4.

Автомобилите Аурус към този момент трябваше да влязат в серийно произвеждане, но въвеждането на плана Кортеж в експлоатация става по-бавно от предвиденото. Това е и причината президентът Путин към момента да не се вози ежедневно на седана Aurus Senat, а със стария си брониран Mercedes S600 Guard Pullman.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР