Аудио-визуалното денс шоу на електронното дуо The Chemical Brothers, част

...
Аудио-визуалното денс шоу на електронното дуо The Chemical Brothers, част
Коментари Харесай

The Chemical Brothers със специален подарък за родните фенове

Аудио-визуалното денс шоу на електронното дуо The Chemical Brothers, част от международното им турне “No Geography”, което ще връхлети София на 10 октомври в зала „ Арена Армеец”, ще бъде повече от особено.

С него английските музикални митове ще отбележат своята 30-годишнина от началото на кариерата си, стартирала през далечната 1989 година, когато Том Роуланд и Ед Саймънс се събират за пръв път в Манчестър, с цел да трансформират актуалната музикална история.



Точно тогава Chemical Ed и Chemical Tom, както стават известни след това, слагат основите на една групировка, която дружно със светила като Fatboy Slim и The Prodigy обрисуват образа на цяла една музикална ера.

Преди The Chemical Brothers на сцената ще се качи английското електронно величие James Holroyd - едно от най-разпознаваемите имена в хаус сцената на Острова и техен дълготраен подгряващ диджей.



Освен новия си албум No Geography музикантите ще показват пред българска аудитория и най-обичаните си композиции от цялата си дискография като Hey Girl Hey Boy, Block Rockin’ Beats, Galvanize и доста други.

Цялата театрална техника ще пътува до „ Арена Армеец” от Англия със 7 тира, защото няма по какъв начин да бъдат набавени нейни аналози у нас като качество и резултати.

В рамките на No Geography Tour ще станем очевидци на голяма въртележка, която те кара да „ изгубиш контрол” по време на „ EML Ritual “ и великански роботи, които стрелят с лазерни пушки до момента в който звучи хипнотизиращия " Hoops ". По време на шоуто ще станем очевидци и на големи човешки холограми, проливен дъжд от лазери, образувани в зрелищни 3D мапинги.

Организаторите взеха решение да създадат и един специфичен подарък на всички, които към момента не са закупили своите билети за шоуто на 10 октомври. Само на 30 септември, понеделник, в границите на празничния Chemical Monday билетите от всички ценови категории ще са с 20% отстъпка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР