Audi продължава да работи с германските шампиони - FC Bayern Munich.

...
Audi продължава да работи с германските
шампиони - FC Bayern Munich.
Коментари Харесай

Audi и FC Bayern разширяват партньорството си

Audi продължава да работи с германските шампиони - FC Bayern Munich. Това партньорство съществува от 2002 година, а Audi в същото време е и акционер във FC Bayern München AG от 2011 година И двете страни не престават дружно и партньорството до 2025 година към този момент е удължено с четири години до 2029 година. Освен това Audi разшири партньорството си с баскетболистите на FC Bayern, което съществува от 2011 година до 2023-а година

Фокусът на идващото десетилетие ще бъде върху стратегическото сътрудничество в региона на иновативния маркетинг и електрификацията. Всички лицензирани играчи на клуба през 2020 година ще получат чисто електрическия Audi e-tron. За целия автопарк, който FC Bayern получава от Audi, е договорен приблизително равнище от 95 грама CO2 на км за целия интервал на контракта. Най-малко половината от всички транспортни средства по контракта ще бъдат електрифицирани в бъдеще.

Audi ще би трябвало много да заплати, с цел да спечели сделката, тъй като противник за договора беше не какъв да е а BMW. Както съобщава Handelsblatt, чака се сумата, която ще се изплаща годишно нагоре от сегашните 30 милиона евро, съвсем ще се удвои.

“ФК Байерн Мюнхен си пасва съвършено със стратегическото пренастройване на Audi ", - споделя Хилдегард Вортман, ръководител на отдела по продажби и маркетинг в Audi AG. - “Двете мощни марки са известни в международен мащаб с първокласни преживявания. Искаме да бъдем близо до нашите почитатели, настоящи и бъдещи потенциални клиенти. Като изключителен автомобилен сътрудник на футболния клуб от Мюнхен, имаме опцията да представим нови концепции за подвижност, електромобилност и съгласуваност и да ги направим осезаеми. ”

Александър Сейц, финансов шеф, Китай и право в Audi AG споделя - „ Работа с FC Bayern като един от най-добрите международни клубове с 650 милиона фенове по целия свят и 135 милиона почитатели единствено в Китай отваря нови, съвместни маркетингови благоприятни условия, изключително в Китай, най-важният пазар за напредък на Audi. "
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР