AUDI анонсира сериозни планове за подобряване на екологичния отпечатък на портфолиото си

...
AUDI анонсира сериозни планове за
подобряване на екологичния отпечатък на
портфолиото си
Коментари Харесай

Audi с 20 100% електрически коли до 2025 година

AUDI анонсира съществени проекти за подобряване на екологичния отпечатък на портфолиото си коли, като акцентира върху това, че компанията ще се съсредоточи върху пазарното лансиране на десетки нови електрифицирани свои коли през идващите пет години. От марката разясняват, че крайната цел е намаляването на CO2 излъчванията на портфолиото си с 30% до 2025 година, кто за отправна точка се взимат индикаторите от 2015 година.

От AUDI сложиха началото на електрификацията на своето портфолио с e-tron, което беше стартирано на пазара през март. Преди края на 2019 година, марката ще предложи e-tron Sportback, след което ще станем свидетели на серийната версия на концептуалната разработка , създавана от Audi Sport GmbH, както и на тази на .

До 2025 година, Audi ще разполага с 30 електрифицирани пазарни оферти, 20 от които ще бъдат с напълно електрическа задвижваща система. В резултат на това, според калкулацията на марката, електрифицираните й коли ще се равняват на 40% от общите продажби на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР