Атрактивните психоложки Лилия Стефанова и Кети Вандова, които нашумяха с

Атрактивните психоложки Лилия Стефанова и Кети Вандова, които нашумяха с ...

Психоложките на Локо разкриха как повдигат духа на националите.


Атрактивните психоложки Лилия Стефанова и Кети Вандова, които нашумяха с работата си в Локомотив Пловдив, са се заели да вдигнат духа на националите по футбол.
България - Косово през очите на една грация
Двете дами са на разположение на селекцията на Красимир Балъков, като помагат на играчите да се чувстват уверени преди мач, както и да преодоляват лошите чувства след загуба.

Пред Диема Спорт двете психоложки, на които бе обърнато внимание и в Румъния, говориха подробно за работата си, както и за приятелството, което ги свързва в тандем.

“Срещите ни с националите са два вида - индивидуални и групови. Опитваме се да допринесем за едно допълнително сплотяване на отбора. Всеки от футболистите има своите качества, щом е поканен от Красимир Балъков. Мотивация и баланс са основните фактори за успеха.

След загуба е важно да обсъдим с играчите всички силни и слаби страни на мача, да се установи откъде ида проблема и да се намери начин да се излезе. Момчетата са много възпитани.Определено не им липсват първите седем години. Ако треньорът има проблем също може да дойде, няма да върнем Балъков. Той е много интелигентен човек”, коментира Лили и Кети.

“Още в началото на работата ни с Локомотив бяхме сигурни, че отборът ще вдигне Купата на България.

Вечерта преди финала с Ботев имахме групова среща за мотивация. Нямаме любими футболисти и нямаме право на това, тъй като ще станем субективни, а това ще навреди на преценката ни”, споделиха още двете близки приятелки, които вече приемат за свой девиза на националния отбор “Винаги заедно, винаги лъвове”.

Източник: offnews.bg