Атрактивните психоложки Лилия Стефанова и Кети Вандова, които нашумяха с

...
Атрактивните психоложки Лилия Стефанова и Кети Вандова, които нашумяха с
Коментари Харесай

Психоложките на Локо разкриха как повдигат духа на националите

Атрактивните психоложки Лилия Стефанова и Кети Вандова, които нашумяха с работата си в Локомотив Пловдив, са се заели да вдигнат духа на националите по футбол.
 България - Косово през очите на една прелест
Двете дами са разполагаем на селекцията на Красимир Балъков, като оказват помощ на играчите да се усещат уверени преди мач, както и да преодоляват неприятните усеща след загуба.

Пред Диема Спорт двете психоложки, на които бе обърнато внимание и в Румъния, приказваха в детайли за работата си, както и за другарството, което ги свързва в тандем.

“Срещите ни с националите са два типа - самостоятелни и групови. Опитваме се да допринесем за едно в допълнение сближение на тима. Всеки от футболистите има своите качества, щом е поканен от Красимир Балъков. Мотивация и баланс са главните фактори за триумфа.

След загуба е значимо да обсъдим с играчите всички мощни и слаби страни на мача, да се откри от кое място ида казуса и да се откри метод да се излезе. Момчетата са доста възпитани.



Определено не им липсват първите седем години. Ако треньорът има проблем също може да пристигна, няма да върнем Балъков. Той е доста образован човек ”, разяснява Лили и Кети.

“Още при започване на работата ни с Локомотив бяхме сигурни, че тимът ще вдигне Купата на България.

Вечерта преди финала с Ботев имахме групова среща за мотивация. Нямаме обичани футболисти и нямаме право на това, защото ще станем субективни, а това ще навреди на преценката ни ”, споделиха още двете близки приятелки, които към този момент одобряват за собствен девиза на националния тим “Винаги дружно, постоянно лъвове ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР