Атрактивни автомобили играят в снимания в момента нов български игрален

...
Атрактивни автомобили играят в снимания в момента нов български игрален
Коментари Харесай

Много впечатляващи автомобили и едно Жигули в новия филм на Виктор Божинов

Атрактивни коли играят в снимания сега нов български игрален филм " Голата истина за Жигули ", в който рок музиката, смехът и известните лица ще са в основата на забавна модерна история, която поглежда и към миналите 30-ина години.

„ Голата истина за група Жигули “ на режисьора Виктор Божинов е за известна българска рок група от 80-те години, която се разпада, когато е на върха на славата си.
Времето трансформира усетите на публиката и бандата е изцяло забравена. Членовете ѝ са изпокарани между тях до гибел, всеки от тях живее напълно друг живот и тъне в неопределеност.

Един ден, ненадейно телефонно позвъняване ги принуждава да загърбят враждите и съвсем принудително да се съберат още веднъж. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със комплицираната задача да поведе „ Жигули “ още веднъж към триумфа, само че с всеки минал ден задачата стартира да наподобява все по-невъзможна, като това води до голям брой комични обрати.
В останалите основни функции ще забележим Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев - Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо) и Ирини Жамбонас (Соня).
Още заглавието подсказва, че във кино лентата играят роля и коли . Няколко впечатляващи нови возила участват в разнообразни подиуми и са ловко вплетени в сюжета, наблягайки характера и профилите на героите. Вносителят на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България, „ Мото-Пфое “, даде премиерни модели, които вземат участие в целия снимачен развой.

Дебютните, напълно нови Ford Kuga и Raptor ще бъдат показани в голям брой моменти от кино лентата. В разнообразни подиуми се появяват още кросоувърът Volvo V60CC, спортният Jaguar F-Type и първокласният Range Rover Sport.

Сред всички тях фокусът пада върху автомобила на Киша, героя на Димитър Рачков. Това е Ford Kuga, който e най-новият и електрифициран модел на Ford до момента, с цялостна гама хибридни мотори, в това число мек, цялостен и зареждащ се (Plug-in) хибрид.

Kuga дебютира пред българската аудитория през месец септември т.г., тъй че присъединяване му в новия български игрален филм е част от тактиката по популяризирането на новия SUV на Ford.
За сведение на по-младите, " Жигули " е марка руски коли, създавани по лиценз на итналианския Fiat в заводите “АвтоВАЗ ” – съветска автомобилостроителна компания, ситуирана в гр. Толиати, Самарска област. По времето на социализма мнозина в България мечтаеха да карат “Жигули ”, тъй като изборът сред марките, създавани в страните от Варшавския контракт, не беше огромен. За да се снабдят с мечтаната кола, искащите чакаха ред най-малко 15 години.
Снимачният развой на „ Голата истина за група Жигули “ ще продължи до края на август на разнообразни местоположения из цяла България, само че едни от най-знаковите подиуми се снимат в Бургас, в границите на фестивал, провеждащ се на морската гара.
Рокът във кино лентата е особено основан за плана и дава обещание да заживее независим живот, отвън лентата. " Успяхме да създадем музикална биография на група " Жигули " и части се получиха сносно. Според мен съвсем всяко от тях има капацитет да се трансформира в много сериозен шлагер ", сподели пред Actualno.com режисьорът на кино лентата Виктор Божинов.

„ Смятам, че през идната година хората ще имат потребност от повече смях и усмивки. Целта на „ Голата истина за група Жигули “ не е да даде на феновете единствено и само развлечение. Искаме, посредством положително въодушевление да накараме хората да се замислят какво се случи с тях през последните 30 години. Благодарни сме, че имаме опция да работим, даже и в тази комплицирана конюнктура, а екипът, който сме събрали, подсигурява филм на високо равнище, който няма да ви остави равнодушни. “, показа още Виктор Божинов, добре прочут на публиката от „ Възвишение “, „ Под прикритие “, „ Връзки “, „ Стъклен дом “, „ Столичани допълнително “.
Зад камерата е един от най-хубавите оператори в България, Антон Бакарски.

Снимки: Ива Иванова /Аctualno.com
Бакарски е прочут с работата си по родни заглавия като „ Възвишение “, „ Под прикритие “, „ Връзки “ и взел участие в редица интернационалните продукции като „ 300: Rise of an Empire ” и “The Expendables 2 ”.
Сценаристи на кино лентата са Ваня Николова („ Под прикритие “, „ Връзки “) и Нели Димитрова („ Love.Net “, „ Възвишение “, „ Връзки “), а продуцент на кино лентата е Кръстьо Ламбев дружно със своя екип от Concept Studio („ Докато Ая спеше “, „ Маймуна “, „ Връзки “, сезон 3).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР