Атрактивната синоптичка Натали Трифонова оцеляла като по чудо в тежка

...
Атрактивната синоптичка Натали Трифонова оцеляла като по чудо в тежка
Коментари Харесай

Натали Трифонова оцеляла по чудо в тежка катастрофа на остров Миконос

 Атрактивната синоптичка Натали Трифонова оживяла като по знамение в тежка злополука на гръцкия остров Миконос. Инцидентът се случил по време на отмора, на която тя била придружавана от майка си Ванина.

Двете дами решили да се насладят на рисковите удоволствия, които едно от най-скъпите места за отмора на планетата дава. Така си наели АТВ, с което тръгнали да обикалят и да се любуват на красивите гледки към Средиземно море, само че се блъснали челно в летящ с гневна скорост мотор, писа " Ретро “.

Инцидентът се случил за секунди и съумял да вгорчи лятната почивка на Трифонова. След удара тя намерила майка си да лежи на земята в безсъзнание и светът й се сринал. Натали реагирала стремително, позвънявайки на телефона на Спешна помощ, а след това се свързала и с баба си Маргарита, която е доктор, с цел да я посъветва какво да прави.

За благополучие, гръцките медици си свършили работата повече от съвършено и съумели да отърват майка й от клопката на гибелта.

" Катастрофата доста ме промени. Като се върнах в България, стесних кръга от хора към себе си. Майка ми е най-важният човек за мен. Не си представям живота си без нея “, споделя Трифонова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР