Атрактивната шеф Силвена Роу, която е жури в кулинарното риалити

...
Атрактивната шеф Силвена Роу, която е жури в кулинарното риалити
Коментари Харесай

Шеф Силвена Роу препоръчва тези храни за силна имунна система

Атрактивната началник Силвена Роу, която е жури в кулинарното риалити " Мастършеф “, е посветила половината от живота си на проучване на суперхраните. От години тя твърди, че съумява да поддържа висок имунитет, цветущо здраве и блестяща фигура единствено благодарение на витамините и минералите, които откриваме на масата.

Силвена нееднократно е споделяла, че след специфичен лекарски обзор експертите са открили, че е съумяла да подмлади организма си с 20 години единствено благодарение на храната. По мотив обстановката с Ковид-19 Роу даде скъпи препоръки какви храни можем да одобряваме, с цел да се предпазим от вируси и да подсилим имунната си система.

" В България сме заобиколени от доста потребни храни. През зимата е доста значимо да се ядат туршиите. Всички възпаления стартират от червата. Имаме чудесна зимнина – кисело зеле, кисели краставички, кисело мляко, кефир. Чесънът също е доста значим “, разяснява тя. Кулинарката разкри и къде се крие значимата композиция от пробиотици и пребиотици.

" Храни като сьомга, бадеми, кромид, банани също хранят нашия чревен тракт. Така ускоряваме нашата имунна функционалност. Това са естествени български храни, които даже не са скъпи! Намерете хубаво чисто кисело зеле и го яжте цяла зима, това ще усили потребните бактерии в организма. Кефирът, който е подобен на айряна, също е доста потребен “, изяснява началник Силвена, представена от " Ретро ".

" Суперважен е и бъзът. Доказано е, че той има антивирусен резултат срещу простуда, а в този момент споделят, че е потребен и срещу ковид. Не е потвърдено, само че има забавни отзиви по въпроса. Аз също пия всеки ден по малко, с цел да засиля имунната си система “, призна топготвачката, която показа и няколко трика, свързани с билките. " Направете си чай от розмарин, от салвия, вместо да пиете черен чай. В салатите слагайте зеленчуци, само че и билки. Ако са сухи – сварете чай. Те успокояват и защищават от цитокиновата стихия, която е най-опасната при ковид “. Роу акцентира още, че е значимо да не се предозира със средствата за стимулиране на имунната система. С храна обаче това няма по какъв начин да се случи, до момента в който с добавките е изцяло допустимо.

Мастършефката е безапелационна, че точно потребните хранителни артикули са същинското лекарство на света. Тя приканва още да отстраняваме бялата захар от менюто си, а на нейно място да включим боба.

" Той работи антисъстаряващо. Всеки втори ден аз си върша бял боб. Месото също би трябвало да се ограничи. 1 грам месо на 500 грама от вашето тегло би трябвало да се приема. Няма потребност от повече “. Кулинарката моли хората да избират качествена и чиста храна, като означи, че и сънят е изключително значим за нашето здраве. Трябва да се спи не по-малко от 7 часа за мощна имунна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР