Атрактивната писателка, сценаристка и певица Ваня Щерева чукна 50 години

...
Атрактивната писателка, сценаристка и певица Ваня Щерева чукна 50 години
Коментари Харесай

Лъсна истината за Ваня Щерева

Атрактивната писателка, сценаристка и певица Ваня Щерева чукна 50 години през лятото, само че наподобява все по-млада и привлекателна. Уви, това е единствено на фотосите в обществените мрежи, където по този начин обработва фрагментите, че наподобява по-млада и от личната си щерка Мила Роберт.

На поправените снимки Щерева е стройна и без бръчки, само че истината за действителната й визия лъсна по време на присъединяване й в кулинарното предаване „ Черешката на тортата ” през тази седмица, написа „ Уикенд “.

Оказа се, че Ваня няма нищо общо с облика, който гради в обществените мрежи. Във видео фрагментите от готварското шоу тя си наподобява като на 50. Факт е, че визията й няма нищо общо с типа й отпреди няколко лета.

Във „ ВИП брат ” преди 3 години пеещата актриса изглеждаше като изтощена жена на междинна възраст с забележими бръчки и наднормено тегло. Преди юбилея си през август Ваня си подари подмладяващи процедури, което я освежи, само че визията й надалеч не е по този начин съвършена, каквато е в интернет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР