Атрактивната колумбийска певица Шакира отказа споразумение с прокуратурата. Проблемите ѝ

...
Атрактивната колумбийска певица Шакира отказа споразумение с прокуратурата. Проблемите ѝ
Коментари Харесай

Шакира отказа споразумение с прокуратурата и отива на съд

Атрактивната колумбийска певица Шакира отхвърли съглашение с прокуратурата. Проблемите ѝ се задълбочават след раздялата с футболиста на Барселона Жерар Пике.

Адвокатите на звездата са отхвърлили съглашението на прокуратурата за понижаване на присъдата, която я чака.

 Шакира

Да си напомним, че май месец Шакира беше упрекната за укриване на налози в размер на над 14 милиона евро. Тогава стартираха договаряния за понижаване на наказването ѝ сред юристите ѝ и прокуратурата. Въпреки, че тя към този момент е изплатила над 17 милиона евро дружно с лихвите, прокурорите не престават да желаят да я съдят поради умишленото им недеклариране.

В момента Шакира е подготвена да се пази в съда и да потвърди, че е почтена. Тя заявява, че парите са били извоювани от турне, когато тя към момента не е обитавала в Испания и това е повода да не е подала декларация за произхода им.

 Шакира

Според нея данъчните служби съзнателно притискат известните персони, с цел да ги унижават обществено и да ги карат да заплащат налози, които на процедура не дължат.

От Прокуратурата споделиха, че до започването на процеса против нея, тя към момента има време да одобри съглашението им.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР