Атрактивната италианска марка Maserati разкри някои подробности за електрическия си

...
Атрактивната италианска марка Maserati разкри някои подробности за електрическия си
Коментари Харесай

Новото Maserati ще ускорява до 100 км в час за 2 секунди

Атрактивната италианска марка Maserati разкри някои детайлности за електрическия си суперавтомобил Alfieri, чието произвеждане ще стартира идната година. Новата противоречива кола ще може да форсира от 0 до първите 100 км в час за 2 секунди, а оптималната му скорост ще надвишава 300 км в час.

Maserati Alfieri е основан претекстове от едноименния концептуален автомобил, чиято премиера се състоя през 2014 година. Серийният модел, издигнат върху леко алуминиево модулно шаси, ще се предлага с двата общоприети мотора с вътрешно горене, както и с хибридна система, по този начин и с напълно електрическо задвижване.

От компанията означават, че хибридът ще се окаже единствено със175 кг по-тежък от автомобил с типичен мотор. Maserati Alfieri ще получи система за задвижване на всички колела, както и система за интензивно динамично систематизиране на тягата.

Предсерийното сглобяване на автомобила стартира при започване на 2020 година, а излизането му на пазара е планувано за края на същата година.

По-рано беше обявено, че до 2023 година Maserati ще показа на пазара най-малко пет нови модела. Освен Alfieri италианците създават стилен кросоувър, който ще се нарежда едно ходило под Levante и ще се конкурира с BMW X3, Audi Q5, Jaguar F-Pace и Porsche Macan.

Междувременно планува се ново потомство на Levante, Ghibli и флагманския седан Quattroporte, които ще се оферират както с хибридни системи, по този начин и с електрически силови елементи.
 Снимка 406074
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР