Атрактивна музикална програма очаква посетителите на едно от най-актуалните заведения

...
Атрактивна музикална програма очаква посетителите на едно от най-актуалните заведения
Коментари Харесай

Любими изпълнители ще пеят в едно от най-актуалните заведения в Пловдив тази седмица

Атрактивна музикална стратегия чака посетителите на едно от най-актуалните заведения в Пловдив и тази седмица. В Djanam Steak House Plovdiv ще се насладите на страхотна атмосфера, разнообразно меню, марков алкохол, и обслужване от високо равнище.

Още на 20 април /сряда/ , на сцената на заведението ще се качи поп фолк певицата Бони . През годините тя е създавала доста хитови части, съдействали за превръщането й в един от най-изявените поп фолк реализатори.

Едни от най-известните й планове са „ Клада от страст”, „ Заведи ме там”, „ Дявол и кръст”, „ Сладък грях”, „ Полудявам ли” и доста други, които ще звучат за всички посетители на заведението.



На 21 април /четвъртък/, феновете на ретро звученето ще могат да се насладят на едни от най-паметните части създавани през годините на тематичното DJ-парти “RETRO MUSIC”.



На 22 април /петък/ , едно от свежите попълнения на българската поп фолк музика Мелинда , ще се качи на сцената на Djanam Steak House Plovdiv , с цел да извърши обичани шлагери на дребни и огромни, както и музикалните стремежи на посетителите.



Направете вашата резервация още в този момент на телефонен номер: 0879 68 68 68
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР