Атрактивна хубавица рекламира София. Популярната блогърка Никол Мърси щракна прелестите

...
Атрактивна хубавица рекламира София. Популярната блогърка Никол Мърси щракна прелестите
Коментари Харесай

Знойна хубавица рекламира София

Атрактивна красавица популяризира София. Популярната блогърка Никол Мърси щракна прелестите си пред катедралния храм „ Св. Александър Невски”.

И провокира любознание от целия свят. Красавицата, която е инфлуенсър по предопределение и специалност има хиляди почитатели в обществените мрежи. Всяка нейна крачка се следи по цялото земно кълбо, а заниманието си е трансформирала в сполучлив бизнес.

„ Пътуването ти дава свободата да бъдеш себе си”, е девизът на Никол.

Наскоро и макар корона рецесията, Никол се озовава в София и се настанява в центъра. Успява да види катедралния храм, джамията и още някои забележителности, написа „ България днес”.

С екипа й преглеждат разнообразни забележителности и снимат всичко.

„ Харесват ми цветовете. Как е в София? Стига ли един ден, с цел да се обиколи центърът?”, интересуват се фенове на блогърката.

Тя признава, че е прекарала едвам няколко часа в България, защото е пътувала за Атина и се е страхувала да не затворят границата поради ковид. Но си дава обещание един ден още веднъж да посети страната ни.

Досега Никол е посещавала всевъзможни екзотични кътчета по планетата. Снима се на плажовете на Бахамите, в Индия, Дубай, Аруба и други. Не пропуща да посети и най-модните европейски столици, а сега хваща загар на яхта на път към райския остров Закинтос.

Можем да сме удовлетворени, че хубавицата мина и през нашата страна, с цел да направи малко реклама на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР