Атрактивна дъщеря има бившият треньор на "Левски" Славиша Йоканович. Сташа

...
Атрактивна дъщеря има бившият треньор на "Левски" Славиша Йоканович. Сташа
Коментари Харесай

Дъщерята на бивш треньор на Левски омая Сърбия /снимки/

Атрактивна щерка има някогашният треньор на "Левски " Славиша Йоканович.
Сташа откри място измежду най-атрактивните дъщери на сръбските футболни митове. Тя омайва освен със стройна фигура, само че и с разсъдък. Завършила е компетентност мениджмънт в университета в Мадрид и приказва свободно три езика – майчиния си сръбски, испански и британски.
Сташа обича да пътува и постоянно споделя фотоси от екзотични дестинации. Тя е най-голямата от трите деца на Йоканович. Има сестра Сара и брат Марко, а всички от дълги години живеят в Мадрид. Именно в Испания мина огромна част от кариерата на футболист на Йоканович, който към този момент е на 52 и е треньор на катарския "Ал Гарафа ".
Щерката на Йоканович попада в компанията на огромни хубавици. Където и да се появи, погледите на всички събира Исидора – дъщерята на някогашния голмайстор на "Партизан " и националния тим на Сърбия Саво Милошевич. Именно тя е най-големият покровител на баща си. Тя не пропускаше мач на "черно-белите " от Белград, до момента в който той беше отпред на тима. Донесе шанс и в миналогодишния край за Купата на Сърбия, а по-късно украси купона на играчите.
На млада и ослепително красива дъщеря пък се радва легендата на "Цървена звезда " Драган Джаич. Той към този момент е на 74, а Драгана е на 29. Завършила е образованието си в Монако и е позната от стилните сцени. Освен модел тя е дизайнер и управител в огромна интернационална компания. Още от дребна свири на пиано, а също по този начин играе тенис и кара ски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР