Атрактивен начин за повишаване на мотивацията и знанията чрез практически

...
Атрактивен начин за повишаване на мотивацията и знанията чрез практически
Коментари Харесай

Ученици изработват образователни карти с историята на Русе

Атрактивен метод за повишение на мотивацията и знанията посредством на практика насочен способ на образование

Сдружение „ Развитие на обществения капитал “ стартира работа по план „ Знанието – мост от минало към бъдеще “, финансиран по стратегия „ Знание и напредък “ на Фондация Русе – град на свободния дух.

Проектът предлага различен и атрактивен метод за повишение на мотивацията и знанията на учениците по отношение на локалната история и просвета посредством на практика насочен способ на образование.

Активни участници в плана ще бъдат възпитаници от 7–ми клас на две русенски учебни заведения, които ще получат предизвикателство да съберат информация за известни и не толкоз известни културно-исторически обстоятелства и събития от последните 200 години от историята на Русе. Те ще послужат за разработване на просветителни карти с забавни обстоятелства и събития. Комплектите просветителни карти ще бъдат презентирани в русенските учебни заведения и ще се раздадат безплатно на учениците.

Целта на плана е да насърчи мотивацията и да сътвори нови благоприятни условия на учениците от русенските учебни заведения за търсене и шерване на познания за културно-историческото завещание на град Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР