ATP обяви официално окончателния списък с кандидатури за домакинство на

...
ATP обяви официално окончателния списък с кандидатури за домакинство на
Коментари Харесай

Останаха 5 града кандидати за домакин на финалите на АТР

ATP разгласи публично окончателния лист с кандидатури за домакинство на финалите на осемте най-хубави при мъжете сред 2021-25 години. Градовете, които бяха определени, са Манчестър, Токио, Сингапур и Торино и домакинът Лондон.

Процедурата за кандидатстване стартира още през август месец, като над 40 града демонстрираха интерес към домакинство на влиятелна конкуренция. Последната фаза ще включва посещаване на петте селектирани града от страна на ATP, а окончателното решение ще бъде взето не преди март 2019 година.

Президентът на ATP Крис Кермоуд съобщи:,,Интересът, който демонстрираха към съревнованието от толкоз доста градове по време на процедурата за кандидатстване, демонстрира богатото завещание на този неповторим шампионат и триумфът на надпреварата в Лондон от 2009 насам. Конкуренцията е яростна и всяка една кандидатура заслужава почитание, тъй като градовете са подготвени да продължат една велика традиция с тази неповторима конкуренция “.

,,Финалите на ATP в никакъв случай не са били в застой във връзка с интерес от страна на почитатели, спонсори и медии по света. Няма подозрение, че Лондон сложи доста високо летвата и имаме вяра, че кандидатурите ще бъдат оценени по достолепие, с цел да продължим да пишем история с този извънреден шампионат “, приключи Кермоуд.

Финалите са в зала " О2 " в Лондон от 2009 година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР