AtomStack A5 e достъпен като цена лазерен гравир за различни

...
AtomStack A5 e достъпен като цена лазерен гравир за различни
Коментари Харесай

AtomStack A5 – лазерен гравир на достъпна цена


AtomStack A5 e наличен като цена лазерен гравир за разнообразни материали

Ако търсите преференциално лазерен гравир, едно предложение за реновиран (втора приложимост ) модел може да задоволи потребностите ви на „ направи си самичък ” запалянко, а също и в случай че оферирате професионални услуги в тази област. Ще получите функционално устройство с положителни параметри на по-ниска в пъти цена.

Глобалният онлайн магазин Cafago предлага сега реновиран лазерен гравир единствено за €105,99 с безвъзмездна доставка от европейски склад. Моделът е елементарен за монтаж и потребление, като може да го приведете в подготвеност единствено в границите на 20 минути след отваряне на кутията.

Конструкцията на AtomStack A5 разрешава бърз монтаж – в границите на 20 минути

Това лазерно устройство има огромна работна повърхност от 410×400 мм, като по този начин дава отговор на разнообразни потребности. С него може да гравирате дърво, картон, пластмаса, кожа, метал и други материали, както и да режете картон, текстил, акрил, тънки пластмасови плочи. Прецизните огромни линии по оста X и Y разрешават бързо премерване на дължините.

е машина с мощ 20W, до момента в който изходната оптична мощ е 4,5-5W. Високоефективният лазер с дължина на вълната 455±5 нм работи с закрепен фокус, който е по-стабилен от варио лазера, и гравира с акуратност 0,01 мм. Площта на фокусното леке на лазера е с 50% по-малка от тази на другите елементарни лазери.

Високоефективният 5W лазер с закрепен фокус гравира с акуратност 0,01 мм

Устройството се отличава със здрав систематичен дизайн. Изцяло металната структурата прави машината по-издръжлива и усъвършенства точността на гравирането. Както споменахме, този дизайн опростява монтажа на лазерния гравир – той може да се сглоби за 10-20 минути, като всичко належащо е включено в комплекта.

е планиран и с нараснала грижа за очите. Лазерното защитно покритие филтрира 97% от ултравиолетовата светлина, тъй че операторът на машината и хората към него не е належащо да носят очила, до момента в който наблюдавата гравирането. Това икономисва разноските за очила и неудобството от носенето им.

AtomStack A5 е съчетаем с известни софтуери за гравиране и операционни системи

Разглежданата лазерна машина е съвместима с разнообразни софтуери за гравиране като LaserGRBL и LightBurn за операционни системи Windows и Mac. Устройството поддържа необятно публикуваните файлови формати за гравиране като NC, BMP, JPG, PNG, DXF и други Пренасянето на данните става през общоприет USB интерфейс.

е плътно устройство с тегло към 4 кг, което се зарежда от общоприетоо напрежение 100-240V AC 50/60Hz. Необходимите за работа кабели и адаптери са включени в комплекта. С спомагателен ролков ротационен комплект можете да гравирате и цилиндрични предмети.

AtomStack A5 може да гравира и цилиндрични предмети с опционалния ролков комплект

Можете да купите лазерния гравир тук: – единствено за €105,99 с безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР