Атомна на САЩ се е ударила в неизвестен обект в

...
Атомна на САЩ се е ударила в неизвестен обект в
Коментари Харесай

Американска подводница се удари в неизвестен обект в Индийския океан

Атомна на Съединени американски щати се е блъснала в незнаен обект в Индо-Тихоокеанския район, оповестява БГНЕС.

Атомната подводница USS Connecticut (SSN 22) (клас Seawolf) се сблъска с незнаен обект, до момента в който се гмуркаше в Индо-Тихоокеанския район, никой от екипажа не получи животозастрашаващи пострадвания, подводницата е в редовност, заяви Fox News. Инцидентът е станал в Южнокитайско море. Той е докладван в документално изказване, оповестено през днешния ден от пресслужбата на Тихоокеанския флот на Съединени американски щати.
 Съединени американски щати пратиха нуклеарна подводница покрай Иран Съединени американски щати пратиха нуклеарна подводница покрай Иран
Американска нуклеарна подводница с управляеми ракети пресече стратегически жизненоважния воден път сред Иран и Арабския полуостров, съобщ...

Както бе маркирано от телевизионния канал, „ USS Connecticut ” не се е сблъскала с друга подводница и наред се е върнала в американско пристанище. „ [Sub] USS Connecticut (SSN 22) се сблъска с обект, до момента в който се гмуркаше следобяд на 2 октомври в интернационалните води в Индо-Тихоокеанския район. Военноморски сили на Съединени американски щати.

В изказването се споделя, че „ сигурността на екипажа остава главен приоритет на Военноморски сили “. Самата подводница „ остава в безвредно и устойчиво положение “. " Атомната подводница не е развалена и остава изцяло функционална. В момента се прави оценка степента на щета на други елементи на подводницата ", оповестиха от пресслужбата на Военноморски сили на Съединени американски щати, която проверява случая. Според осведомителния портал на Военноморския институт на Съединени американски щати (USNI), вследствие на случая са ранени към 11 бойци.

Според източник на Military Times „ топографията на региона по време на конфликта не демонстрира съществуването на сухопътна маса пред подводницата “ и няма индикации, че „ случаят е бил неприятелски “. Никой от ранените членове на екипажа не се нуждаят от незабавна хоспитализация. Източникът на обявата разказва пострадванията като „ удари, натъртвания и разкъсвания “. Той също по този начин добави, че след конфликта подводницата е била принудена да изплува на повърхността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР