Атмосферното налягане след обяд ще се понижи, но ще се

...
Атмосферното налягане след обяд ще се понижи, но ще се
Коментари Харесай

Синоптиците с една от последните хубави новини за есента

Атмосферното налягане след обяд ще се намали, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца. През нощта времето ще бъде най-вече ясно, в множеството региони и безшумно. Минималните температури ще са сред 6 и 11 градуса.

Утре ще е най-вече слънчево. Сутринта тук-там, основно в котловините на Южна България ще има ниска облачност или мъгла. През деня ще се появи слаб южен вятър. Дневните температури малко ще се покачат и оптималните ще са сред 21 и 26 градуса.

Над Черноморието ще е слънчево, преди обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан юг-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 20-23 градуса.

Температурата на морската вода е 19-21 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има преди обяд над масивите от Югозападна България и тук-там там ще е мъгливо. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 17 градуса, на 2000 метра - към 11.

В неделя и понеделник ще остане топло за интервала и най-вече слънчево. Сутрин тук-там ще има ниска облачност или мъгла, с по-голяма възможност в Източна България, във вторник - и около Дунав. Вятърът ще отслабне, в доста региони в нощните часове ще стихва, денем ще бъде от изток-югоизток, слаб.

Максималните температури ще са най-вече сред 21 и 26 градуса.
Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР