Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко

...
Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко
Коментари Харесай

С какво времето ще изпратим февруари и ще посрещнем март?

Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще е малко по-високо от междинното за месеца.
 
През идващото денонощие облачността ще е най-вече забележителна. На места ще има слаби превалявания от дъжд, в планинските региони - от сняг. Ще духа сдържан, в Източна България - краткотрайно мощен, северен вятър, с който за малко ще нахлуе малко по-студен въздух. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред минус 3 и 2 градуса, а оптималните - сред 4 и 9 градуса. До вечерта валежите ще спрат.
 времето жена чай зима слънце ThinkStock/Getty Images

 
Над Черноморието облачността ще е забележителна и на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа най-вече мощен северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 4 и 6 градуса. Температурата на морската вода е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
 
Над планините облачността ще е най-вече забележителна и тук-там ще има валежи от сняг. Ще духа мощен, краткотрайно и плевел северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2 градуса, на 2000 метра - към минус 8 градуса.-->
 катеричка времето зима /ThinkStock/Getty Images

 
В четвъртък вятърът още веднъж ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Облачността бързо ще намалее до слънчево време. Температурите ще се покачат и дневните в множеството места ще са сред 9 и 14 градуса, а минималните - сред минус 2 и 3 градуса.
 
Март ще стартира с най-вече слънчево и топло време с оптимални температурите сред 13 и 18 градуса.
 слънце кокичета пролет зима време прогноза ThinkStock/Getty Images

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР