Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо
Коментари Харесай

С какво време идва новата седмица

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца. През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно.

Утре в утринните часове на обособени места в низините и котловините ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Минималните температури ще бъдат сред 6 и 11 градуса, в София - към 8 градуса.

През деня ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно. Ще остане топло за интервала и оптималните температури ще са сред 23 и 28 градуса, в София - към 26 градуса.

В утринните часове тук-там по Черноморието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. През деня ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще духа бриз. Максималните температури на въздуха ще бъдат 21-23 градуса. Температурата на морската вода е към 20 градуса, а вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи - до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса.

Във вторник и сряда ще остане топло за интервала, над множеството региони - и най-вече слънчево. Сутрин тук-там ще има ниска облачност или мъгла, с по-голяма възможност в Източна България и по поречието на Дунав. В нощните часове ще е съвсем безшумно, денем - със слаб вятър от изток-югоизток. Температурите ще останат без основна смяна. / novuni.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР