Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще бъде близко

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще бъде близко
Коментари Харесай

Вижте какво ще е времето утре

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще бъде близо до междинното за месеца. В Източна България ще продължи да духа сдържан и мощен северен вятър. Снеговалежите там ще отслабват и до сутринта в множеството региони ще спрат, само че поради мощния вятър остават изискванията за снегонавявания.

Над западната половина от страната облачността ще се раздра и намалее, вятърът ще отслабне, в доста региони до ясно и безшумно време. Минималните температури ще са от минус 8 градуса тук-там из високите полета на Западна България до към нулата по Черноморието.

През деня от запад облачността ще продължи да се раздира и понижава, в доста региони до най-вече слънчево. В крайните източни региони ще се задържи най-вече облачно и тук-там там преди обяд към момента ще превалява слаб сняг. Северният вятър в Източна България ще отслабне до сдържан, в останалата част от страната ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР