Атмосферното налягане слабо ще се понижи днес, но ще остане

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи днес, но ще остане
Коментари Харесай

Облачно време, останете вкъщи

Атмосферното налягане едва ще се намали през днешния ден, само че ще остане по-високо от междинното за март.

Ще доминира облачно време, с краткотрайни разкъсвания на облачността над североизточните региони. На места, основно в югозападната половина от страната, ще превалява дъжд, по високите котловинни полета - към момента дъжд и сняг. Ще продължи да духа сдържан, в Дунавската низина и Източна България - краткотрайно мощен вятър от североизток. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 7° и 12°, по-ниски в Северозападна България и по високите котловинни полета - сред 3° и 5°.

Над планините ще бъде най-вече облачно и мъгливо, на доста места ще превалява сняг. Ще продължи да духа мощен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра – към минус 1°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно, основно по южното крайбрежие ще превалява дъжд. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 4-5 бала.

На 26.03.2020 слънцето ще изгрее в 06:20 часа и ще залезе в 18:45 часа. Продължителността на деня 12:25 часа.

На 26.03.2020 луната ще изгрее в 07:33 часа и ще залезе в 20:45 часа. Осветеност на диска в 0h UT 4 %. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР