Атмосферното налягане слабо и временно ще се повиши, но ще

...
Атмосферното налягане слабо и временно ще се повиши, но ще
Коментари Харесай

Облаци и дъжд ни чакат и в четвъртък

Атмосферното налягане едва и краткотрайно ще се увеличи, само че ще се задържи по-ниско от междинното за март.
Над страната ще доминира облачно време. През деня основно в югоизточната половина ще превалява дъжд, над 700-800 м - сняг. През нощта, с продължаващото намаляване на температурите, по високите полета и тук-там в западната част от Предбалкана дъждът ще се примеси със сняг. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 2 и 7 градуса, в източните региони до 8-10; оптималните - най-вече сред 8 и 13 градуса, в източните региони до 15. Късно след пладне от запад преваляванията ще спрат и облачността краткотрайно ще се раздра.
Над Черноморието ще е най-вече облачно и на доста места ще превалява дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е най-вече сдържан. Температурите ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 13-16 градуса. Температурата на морската вода е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще е най-вече облачно, по билата и мъгливо. На доста места ще превалява сняг. Ще духа сдържан северозападен, по билата - югозападен вятър. Температурите ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 3, на 2000 метра - към минус 3 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР