Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна, малко по-високо

...
Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна, малко по-високо
Коментари Харесай

Изпращаме седмицата с над 30 градуса

Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, малко по-високо от междинното за месеца. През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. Утре ще е слънчево и горещо .

След пладне на доста места в източните и планинските региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и кратковременно ще превали. Ще духа слаб, в източната половина от страната - до сдържан, вятър от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 31 и 36 градуса, в София - към 31 градуса.
 iStock/Getty Images
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево и топло. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 27-29 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 21-23 градуса.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там в масивите от Централна и Източна България ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, на 2000 метра - към 17 градуса.-->

През почивните дни ще доминира слънчево време , с купеста облачност в следобедните часове, по-значителна - в събота. На места, повече в събота, ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб, в източните региони - до сдържан, вятър от изток-североизток. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 30 и 35 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР