Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от

...
Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от
Коментари Харесай

В Централна и Източна България ще вали сняг, по късно и в Горнотракийската низина

Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Днес ще бъде най-вече облачно и прохладно. Ще духа сдържан до мощен вятър от северозапад, в източните региони късно вечерта ще се ориентира от север. На места в Централна и Източна България ще има превалявания, най-вече от сняг, в Горнотракийската равнина - от дъжд, до вечерта и там ще преминат в сняг. Максималните температури ще са сред 1° и 6°, в София 3°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно и прохладно. Ще духа мощен вятър от северната четвърт. На доста места ще има превалявания от сняг, по-значителни в Централна Стара планина, където ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще към минус 1°, на 2000 метра - към минус 7°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и с валежи от дъжд. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са 4°-6°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 51 мин. и залязва в 16 ч. 54 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 3 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 12 мин. и изгрява в 15 ч. и 39 мин. Фаза: два дни преди пълнолуние.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР