Атмосферното налягане ще се понижава и след обяд ще се

...
Атмосферното налягане ще се понижава и след обяд ще се
Коментари Харесай

Сутринта - хладно, после - слънчево

Атмосферното налягане ще се намалява и след обяд ще се приближи до междинното за месеца.

Днес ще е най-вече слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, като превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Сутринта ще е хладно, а оптималните температури след обяд ще са сред 24° и 29°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време, с мъгли по билата и върховете до обяд и купеста облачност в следобедните часове. Само на изолирани места за малко ще превали. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи - от запад. Ще се задържи хладно за средата на юли с оптималната температура на 1200 метра – към 18°, на 2000 метра – към 10°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури сред 24° и 27°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето в множеството региони ще е 3 бала, по здрач ще отслабне.

На 14.07.2020 слънцето ще изгрее в 6:02 часа и ще залезе в 21:02 часа. Продължителността на деня 14:59 часа.

На 14.07.2020 луната ще изгрее в 1:35 часа и ще залезе в 15:08 часа. Осветеност на диска в 0h UT 38,4 %. Фаза на луната: след последна четвърт преди новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР