Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

Вадете чадърите

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца. Днес облачността ще е забележителна. На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд. През нощта против понеделник преваляванията ще продължат на изток, а на запад ще стопират. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. От северозапад ще нахлува студен въздух и дневните температури ще се намалят. Максималните в западната половина от страната ще са сред 12° и 17°, а в източните региони, където през по-голямата част от деня ще е без превалявания и със слаб югоизточен вятър, ще се задържат по-високи – сред 21° и 24°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд , по най-високите върхове на Рила и Пирин – от сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад, който по здрач ще се ориентира от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Ще бъде без превалявания, само че през нощта против понеделник ще превали дъжд. Ще духа слаб източен вятър. Максимални температури на въздуха ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 19-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 25.10.2020 слънцето ще изгрее в 06:53 часа и ще залезе в 17:27 часа. Продължителност на деня 10:34 часа.

На 25.10.2020 луната ще изгрее в 15:16 часа и ще залезе в 00:22 часа. Осветеност на диска в 0h UT 72 %. Фаза на луната: първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР