Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква през следващите дни

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

През нощта ще е най-вече ясно и съвсем безшумно.

Минималните температури в множеството региони ще са сред 8 и 13 градуса.

Утре над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево, само че от запад облачността, най-вече висока, ще стартира да се усилва, осведоми Българска телеграфна агенция, цитирайки Национален институт по метеорология и хидрология.

След обяд над западните региони ще се усили и междинната облачност, и на обособени места - първо в планинските региони, по-късно - и на повече места в Западна България, ще превали едва. Ще духа слаб вятър, най-вече от югоизток. Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса. През нощта против четвъртък на обособени места са вероятни и по-интензивни феномени.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 24-25 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините сутринта ще е най-вече слънчево, само че още към обяд над западните региони, а до вечерта - и над централните, облачността ще се усили. Само на обособени места в масивите в Западна България ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса.

В четвъртък от запад на изток ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността и тук-там, основно в планинските региони в Западна и Централна България, ще превали; допустимо е и да прегърми.

В петък ще бъде най-вече слънчево, с купеста облачност след обяд, съвсем без превалявания. Ще духа слаб южен вятър и оптималните температури ще са близки до 30 градуса.

Вижте подробности
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР