Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

Валежите спират в четвъртък

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

През нощта ще остане облачно, на доста места с превалявания. В Западна България, Рило-Родопския масив и западната част на Горнотракийската равнина ще са от сняг, а в източната половина от Южна България ще вали дъжд. Утре от северозапад преваляванията ще стопират, а над Северна България и облачността ще се раздира. През целия ден ще продължи да вали в Югоизточна България и Родопите. Вятърът ще отслабне и ще е слаб до сдържан от изток-североизток. Минималните температури ще са минус 3° и 2°, а оптималните – сред 4° и 9°.

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, обилни в Рило-Родопския масив, само че след обяд преваляванията ще стартират да отслабват и стопират. Все още ще има условия за формиране на преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 2°, на 2000 метра - минус 4°.

По Черноморието облачността ще е забележителна, по южното крайбрежие с превалявания от дъжд. По Северното Черноморие ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа сдържан североизточен вятър, който последователно ще отслабва. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 8°. Температурата на морската вода е към 10°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР