Атмосферното налягане ще се понижава и към края на деня

...
Атмосферното налягане ще се понижава и към края на деня
Коментари Харесай

Очаква ни заоблачаване, температури от минус 5 до плюс 10 градуса

Атмосферното налягане ще се намалява и към края на деня ще бъде по-ниско от междинното за декември, предава Българска телеграфна агенция.

През идващото денонощие от запад облачността, междинна и висока, ще се усилва и вплътнява, само че към момента ще е без превалявания. В утринните часове тук-там в равнините ще се образува мъгла. През деня вятърът ще се ориентира от югозапад, ще се усили - изключително в източната половина от страната, и дневните температури едва ще се покачат. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат 5 и 10 градуса, а минималните - най-вече сред минус 5 и нула градуса.

Над Черноморието денем от запад облачността, междинна и висока, ще се усилва. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 10 - 11 градуса Температурата на морската вода ще е 14 - 15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще се усилва и вплътнява, само че към момента превалявания не се чакат. Ще духа мощен - по билата и краткотрайно плевел вятър, от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5 градуса, на 2000 метра - към нула градуса.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР