Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и вечерта ще

...
Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и вечерта ще
Коментари Харесай

Облачен ден, ще има и слаби валежи

Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и вечерта ще е по-високо от междинното за месеца.

Днес ще е най-вече облачно и ще има слаби превалявания от дъжд, в планинските региони - подправен със сняг. След обяд преваляванията в Западна България ще стопират и облачността ще стартира да се раздира, до момента в който на изток ще се задържи най-вече облачно, на обособени места с ръмежи. Ще духа до сдържан вятър от северозапад, в крайните източни региони – краткотрайно мощен от север. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 6°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно с превалявания най-вече от сняг, на височина под към 1000 метра - от дъжд. Привечер от запад преваляванията ще стопират. Ще духа сдържан и мощен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 26 мин. и залязва в 17 ч. и 56 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 30 мин. Луната в София изгрява в 9 ч. и 46 мин. и залязва в 23 ч. и 47 мин. Фаза на луната: два дни преди първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР