Атмосферното налягане ще е по-високо от средното за месеца, през

...
Атмосферното налягане ще е по-високо от средното за месеца, през
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква през уикенда

Атмосферното налягане ще е по-високо от междинното за месеца, денем ще се задържи съвсем без смяна, предава Българска телеграфна агенция.

През идващото денонощие облачността над страната ще е раздрана, постоянно забележителна. На места ще превали слаб дъжд, в планините над 1300 м - слаб сняг. Ще духа до сдържан, в източните региони и краткотрайно мощен североизточен вятър и температурите ще се намалят. Минималните ще бъдат сред 1 и 6 градуса, оптималните - сред 10 и 15 градуса, в крайните югозападни региони до 18.Над Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна и тук-там, основно в южната част ще превали дъжд.

Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 10 - 12 градуса. Температурата на морската вода е 11-12 градуса.

Вълнението на морето ще е 3-4 бала.Над планините ще доминира облачно време и тук-там ще превали дъжд, над 1300-1400 метра - сняг. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и мощен север-североизточен вятър.

Максималната температура на 1200 метра ще е към 4 градуса, на 2000 метра - към минус 3 градуса.

През нощта против неделя в западната половина от страната вятърът ще отслабне, тук-там и ще стихне; има нараснала възможност за слани. В неделя ще е съвсем без превалявания, с променлива облачност.

В понеделник облачността още веднъж ще се усили и тук-там ще превали. Вятърът ще се ориентира от югоизток и температурите едва ще се покачат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР